Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

'Denken in beelden werkt vernieuwend!'

27 november 2014

In november verzorgde GO opleidingen in samenwerking met Thinkfirm een 2-daagse workshop 'Storytelling'. Na 2 dagen waren wij en de deelnemers tevreden met resultaat. De afsluitende presentaties lieten zien dat er binnen 2 workshopdagen behoorlijke resultaten behaald kunnen worden.

 

Romanadvies, een interactieve cursus

De deelnemer kan na afloop van deze cursus de belangrijkste tools en gesprekstechnieken gebruiken die nodig zijn om voor een goed romanadvies

Nieuw: Cursus Geo-informatie

23 november 2014

Vanaf februari 2015 verzorgt GO opleidingen 2 cursussen Geografische informatievoorziening (GEO-informatie). Actuele, betrouwbare en complete informatie is nodig om in te spelen op alle veranderingen, als een essentiële onderbouwing voor besluitvorming, planning en beleidsontwikkeling.

'Hoe wil Esther, de snelle mediagebruiker, haar informatie krijgen?

23 november 2014

De casus van deze Esther was 1 van de opdrachten, waar de deelnemers aan de workshop 'Klantenreis' tijdens het congres 'Daar staat een informatieprofessional voor!' op 18 november j.l. mee aan de slag gingen.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS