Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Opnieuw CEDEO-certificering voor GO opleidingen

14 april 2014

Maandag 14 april kreeg GO opleidingen opnieuw haar CEDEO-erkenning voor de open trainingen. GO opleidingen is trots dat onze klanten de opleidingen en  dienstverlening blijvend positief beoordelen. 

 

Hot topic: Veiligheid van internet en email

11 april 2014

Berichten over lekken in de beveiliging van websites, onderscheppen en monitoren van emailverkeer en het 'op straat liggen' van vertrouwelijke informatie verschijnen dagelijks in de pers. Daarmee is informatiebeveiliging of cyberhygiëne een hot item.

Download onze nieuwe thema-folder 'Informatiemanagement'

11 april 2014

De laatste maanden is het aanbod aan opleidingsactiviteiten gericht op Informatiemanagement door GO opleidingen uitgebreid. U vindt deze nieuwe cursussen in onze thema-folder 'Informatiemanagement.

Beleef de GOx-sessies tijdens het KBenP Zomerevent

08 april 2014

Op 26 juni vindt het jaarlijkse KBenP Zomerevent plaats in het Kurhaus te Scheveningen. Zoals u gewend bent, neemt GO opleidingen een gedeelte van het inhoudelijke programma voor haar rekening. Dit jaar kiest GO opleidingen voor een nieuwe opzet.

Profiteer van onze 'beurs aanbiedingen' tijdens Overheid & ICT

08 april 2014

Op 9 & 10 april is GO opleidingen aanwezig op Overheid & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht. De grootste beurs van Nederland als het gaat om ICT, Informatiebeheer en Informatiedienstverlening. Wij nodigen u van harte uit om als onze gast deze beurs te bezoeken en bij onze stand langs te komen.

 

Strategisch inzetten van social media bij Prodemos

07 april 2014

Vrijdag 4 april ontvingen de 8 deelnemers aan de incompany cursus 'Strategisch Inzetten van Social Media bij Prodemos' hun certificaat overhandigd.

Beperkt houdbaar? Ververs uw competenties en diploma's

31 maart 2014

De ontwikkelingen in het vakgebied van de Informatiedienstverlening volgen elkaar razendsnel op. Ook uw organisatie bevindt zich in de transitie van analoog naar digitaal. Daardoor verandert uw rol binnen de organisatie. Dat geldt ook voor de verwachtingen van uw organisatie als het gaat om uw kennis en vaardigheden.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS