Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Lunch & Learn: “Verbinden voor de toekomst”

15 september 2014

Het NVBA en Karmac organiseren op 21 oktober a.s. gezamenlijk een Lunch & Learn met als thema ´Verbinden voor de toekomst´. Discussieert u mee tijdens de expertsessies?

Zorg voor een effectief vervolg op een opleiding

27 augustus 2014

Een opleiding geeft de deelnemers nieuwe competenties. Daar moeten zij mee aan de slag.

traCing

Zorg voor een succesvol en doeltreffend leertraject voor de medewerkers.

Doeltreffend een boodschap overbrengen

13 augustus 2014

Dat goede communicatie binnen organisaties van groot belang is, begrijpt iedereen. Dit geldt voor zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Veel organisaties investeren dan ook in terecht in communicatie trainingen; vergadertechnieken, klantgerichte tweegesprekken, presenteren etc etc.

Nieuwe cursussen: Verander-, project- en procesmanagement

05 augustus 2014

Organisaties bewegen mee met de ontwikkelingen. Daarom vinden er constant veranderingen plaats. Of het nu gaat om de organisatiestructuur, werkmethoden, systemen of de processen, soms lijkt het of verandering de enige constante is.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS