Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Zaaksystemen in Beeld LIVE! op 16 februari

19 januari 2017

Op donderdag 16 februari 2017 is de derde editie van Zaaksystemen in Beeld LIVE! In 2017 vindt het event wederom in 1931 te ‘s-Hertogenbosch plaats. Tijdens dit gratis event kunt u op praktische wijze kennis maken met ruim aanbod aan zaaksystemen.

VOGIN-IP Lezing op 9 maart

06 januari 2017

Op donderdag 9 maart vindt, intussen al weer voor de vijfde keer, de VOGIN-IP-lezing plaats. Net als beide voorgaande jaren is de locatie de OBA in Amsterdam. Voor het programma houden we ook globaal hetzelfde schema aan. Dat betekent dat we de dag beginnen en eindigen met plenaire keynotes.

 

De TOP 5 van GO opleidingen

14 december 2016

Het begint ook voor GO opleidingen een traditie te worden. In december kijken we terug op het afgelopen jaar. Niet uit nostalgie, maar om te kijken of we trends kunnen ontdekken. Het zoekgedrag op onze website zou immers een goede indicatie moeten zijn van de ontwikkelingen die organisaties en informatieprofessionals doormaken. 

 

Het NRTO-keurmerk geeft GO opleidingen erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

14 december 2016

Sinds deze maand is GO opleidingen in het bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Terug van weggeweest: SOD-II

04 december 2016

Sinds in 2005 de bekende en vertrouwde SOD-II opleiding onderdeel werd van de HMDI-opleiding verdween min of meer de logische vervolgstap na de SOD-I.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS