Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Informatiespecialisten in Suriname ontvangen diploma

16 juni 2015

Op 10 juni j.l. ontvingen 11 medewerkers van bibliotheken en informatiecentra bij verschillende organisaties in Suriname hun welverdiende diploma 'Informatiespecialist' tijdens het grote informatiecongres in het Caribisch gebied Acuril 2015. De studenten volgenden in 5 blokken van telkens één week de opleiding op Hbo-niveau.

GO opleidingen aanwezig op Acuril 2015

10 juni 2015

Acuril,  de vereniging voor informatieprofessionals uit het Caribisch gebied, houdt haar jaarlijkse congres dit jaar van 07 t/m 11 juni in Paramaribo, Surinamen. GO opleidingen heeft dit jaar de eer om aanwezig te zijn op deze 5-daagse conferentie.

MARC21 en RDA/PCC opleidingstraject voor UKB van start

05 juni 2015

Maandag 8 juni start een vierdaagse cursus MARC21 en RDA/PCC. Dit is de eerste groep van een opleidingstraject
voor ca. 50 medewerkers van UB’s en enige van OCLC. De UKB, het samenwerkingsverband van KB en UB’s is
gestart met een transitieproject:  het catalogiseren gaat in de toekomst plaatsvinden niet meer in eigen catalogi,

Nieuwe cursus: Instructievaardigheden

13 mei 2015

Het bestaansrecht van informatieafdelingen ligt in het doeltreffend en doelmatig verstrekken van gevraagde informatie. In de transitie van een analoge naar een digitale informatiehuishouding is de rol van de informatiedienstverlening veranderd.

Instructievaardigheden

2-daagse training waarin u leert om een aantrekkelijke, doelgerichte en op de doelgroep aangepaste training / instructie te verzorgen.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS