Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

e-Depot in 1 dag

Leer in 1 dag een verantwoorde en beargumenteerde keuze te maken over het opzetten van een e-depot voor de eigen organisatie.

Research Data Management

Leer een onderzoeksprocedure op te stellen die bruikbaar is bij iedere onderzoeksvraag, waarmee een eenduidige werkwijze bij de ondersteuning van onderzoeken binnen de bibliotheek tot stand komt.

Digitale Duurzaamheid in een dag

Krijg in 1 dag inzicht in de complexe materie van Digitale Duurzaamheid en leer hoe je deze kunt borgen.

Nieuwe titels toegevoegd aan de GO Summer School

23 mei 2016

We hebben weer een aantal cursussen toegevoegd aan het programma van de GO Summer School. Uiteraard spelen ook deze nieuwe cursussen in op de actualiteit en helpen ze u verder op weg bij het succesvol functioneren binnen het informatiedomein.

 

DIV en ICT

Krijg inzicht in de ICT ontwikkelingen die direct invloed hebben op de werkzaamheden van de medewerker DIV.

Zaakgericht Werken in een dag

Leer in een dag de basiskennis en -inzichten die nodig zijn om te starten met Zaakgericht Werken.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS