Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Storytelling

Vertel je verhaal doeltreffend! 2-daagse workshop Storytelling

Zaakgericht Werken bij GO opleidingen

08 juli 2014

Zaakgericht Werken is niet meer weg te denken in de wereld van de informatievoorziening in de overheidssector. Of een organisatie is al volop bezig met Zaakgericht Werken of het is tenminste in voorbereiding. In de praktijk blijkt dat organisaties de implementatie van deze nieuwe, procesgerichte manier van werken vaak onderschatten.

Introductie Big Data

Big data biedt een schat aan informatie. Maar optimaal profiteren is niet altijd eenvoudig. Leer hoe je een start maakt.

Bekijk de GOx-sessies online

03 juli 2014

Op donderdag 26 juni j.l. verzorgde GO opleidingen tijdens het KBenP Zomerevent de GOx-sessies: een serie van 5 korte presentaties (met beperkt gebruik van Powerpoint) over actuele onderwerpen in en op de rand van het informatiedomein.

 

SharePoint en Zaakgericht Werken

Leer hoe je SharePoint 2013 ook kunt inzetten voor het Zaakgericht Werken.

Terugblik GOx-sessies tijdens het KBenP Zomerevent

27 juni 2014

Donderdag 26 juni j.l. verzorgde GO opleidingen het ochtendprogramma van het drukbezochte KBenP Zomerevent 2014. Het programma bestond uit 2 delen: De GOx-sessies in Zaal 1 en een workshop 'Storytelling' in Zaal 2.

 

Beide programmaonderdelen konden rekenen op een enthousiast publiek.

 

Marketing en Communicatie

Leer de basis marketingprincipes toepassen op de informatiedienstverlening en contentmanagement.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS