Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Nog 1 module te gaan voor de Surinaamse Informatiespecialisten

02 maart 2015

In de herfst van vorig jaar startte in de bibliotheek van de Anton de Kom Universiteit in Paramaribo, Suriname de GO Hbo opleiding 'Informatiespecialist'.

Laat je door Storytelling inspireren om een goed verhaal te vertellen

11 februari 2015

Sinds vorig jaar verzorgen GO opleidingen en THINKFIRM samen de workshop 'Storytelling'. In deze workshop leer je jouw boodschap over te brengen op een inspirerende, inlevende, aantrekkelijke, doeltreffende en leuke manier. Door beeldend aan de slag te gaan, leer je jouw 'publiek' mee te nemen in jouw verhaal.

Stageplaats Mbo Medewerker Recordsmanagement

Stadlander is een woningcorporatie die 4 jaar geleden is ontstaan vanuit 3 woningcorporaties. Elke vroegere organisatie archiveerde financiën, contracten van huurders, bouwprojecten, planmatig onderhoud etc. op eigen wijze.

Inmiddels zijn we volop in de volgende reorganisatie: van af 15 juni a.s. willen we in de nieuwe vorm aan de slag gaan. Bij de reorganisatie plannen is om vanuit één vestiging te gaan werken (nu zijn er 4 vestigingen, waarvan 2 in Bergen op Zoom, Steenbergen en in St. Maartensdijk = West-Brabant/Zeeland).

 

Nieuw: Expertsessies 'Juridische aspecten van Informatiemanagement

28 januari 2015

Vanaf april verzorgt GO opleidingen in samenwerking met advocatenkantoor Kienhuis Hoving en specialist in informatiebeveiliging Fox-IT een serie van 4 Expertsessies over de verschillende juridische aspecten van informatiemanagement.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS