Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Nieuwe cursus: Content Curator

28 juli 2014

Onder invloed van digitalisering ontstaan nieuwe toepassingen in het gebruik van informatie. Daarmee veranderen ook functies en rollen.

Infographics maken

Leer Infographics zelf te maken en doeltreffend in te zetten.

Storytelling

Vertel je verhaal doeltreffend! 2-daagse workshop Storytelling

Zaakgericht Werken bij GO opleidingen

08 juli 2014

Zaakgericht Werken is niet meer weg te denken in de wereld van de informatievoorziening in de overheidssector. Of een organisatie is al volop bezig met Zaakgericht Werken of het is tenminste in voorbereiding. In de praktijk blijkt dat organisaties de implementatie van deze nieuwe, procesgerichte manier van werken vaak onderschatten.

Introductie Big Data

Big data biedt een schat aan informatie. Maar optimaal profiteren is niet altijd eenvoudig. Leer hoe je een start maakt.

Bekijk de GOx-sessies online

03 juli 2014

Op donderdag 26 juni j.l. verzorgde GO opleidingen tijdens het KBenP Zomerevent de GOx-sessies: een serie van 5 korte presentaties (met beperkt gebruik van Powerpoint) over actuele onderwerpen in en op de rand van het informatiedomein.

 

SharePoint en Zaakgericht Werken

Leer hoe je SharePoint 2013 ook kunt inzetten voor het Zaakgericht Werken.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS