Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Terug van weggeweest: SOD-II

04 december 2016

Sinds in 2005 de bekende en vertrouwde SOD-II opleiding onderdeel werd van de HMDI-opleiding verdween min of meer de logische vervolgstap na de SOD-I.

Nieuw: Maatwerk traject 'Klantgerichtheid in Informatiebeheer'

02 december 2016

U weet ongetwijfeld, uit eigen ervaring of via collega’s, dat de digitalisering van de informatiehuishouding zorgt voor verandering van de rol van de Div-medewerker. De omslag van analoog documentgericht informatiebeheer naar digitaal zaakgericht en procesgericht beheer vraagt veel van DIV-medewerkers.

Bibliotheek en privacy

1 daagse cursus waarin u leert welke privacy aspecten voorkomen in het dagelijks werk in de bibliotheek, hoe hier mee om te gaan en op welke wijze u issues rond privacy kunt voorkomen

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS