Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Toepassingsprofiel Metadata Lokale Overheden (TMLO)

1-daagse workshop die u in staat stelt een start te maken met TMLO binnen de eigen organisatie.

Weer een groep gediplomeerde Mediacoaches

02 februari 2016

Afgelopen maandag kon docent Daniël Lechner weer een groep Mediacoaches voorzien van hun welverdiende dipoma. Na 14 dagdelen opleiding over o.a. Mediawijsheid, Informatievaardigheden, Social Media, Didactiek, Verandermanagement en Projectmanagement rondden de deelnemers het traject af met een les marketing & communicatie.

 

Diploma's bij GO opleidingen

15 januari 2016

Op 14 januari was het Nationaal Archief het decor voor een feestelijke diplomauitreiking.

Nieuw: 6-daagse opleiding 'De moderne klantgerichte bibliotheek'

11 januari 2016

In de toekomstvisie van uw bibliotheek is ongetwijfeld iets opgenomen over lezen, leren en informatie voor iedereen, een centrale rol binnen de samenleving of een intermediair van

Recordsmanagement

10 daagse cursus op Hbo-niveau over het beheer van digitale informatie.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS