Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Ademnood wint 1ste GO Prissma Infobattle van 2015

14 april 2015

Afgelopen vrijdag won team 'Ademnood' na een spannende tie-breaker van team 'Wij hadden liever op het terras gezeten' de 1ste editie van de

Diploma's voor onze cursisten

01 april 2015

Op 31 maart vond in het Nationaal Archief in Den Haag weer de diplomauitreiking voor onze cursisten plaats.

GO Prissma InfoBattle op 10 april in Den Haag

20 maart 2015

Op 10 april is al weer de 1ste GO Prissma InfoBatle van 2015. De InfoBattle is de leukste netwerkbijeenkomst voor Informatieprofessionals van het jaar. Het idee achter de InfoBattle is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met netwerken (onder genot van een drankje en een hapje in een passende omgeving).

 

KBenP ZGW en GO opleidingen presenteren 'Zaaksystemen in beeld on tour!'

09 maart 2015

Graag maken wij u attent op een viertal verdiepingssessies die worden georganiseerd n.a.v. het event Zaaksystemen in Beeld Live! De verdiepingssessies worden gegeven door de adviseurs van KBenP Zaakgericht Werken in samenwerking met GO opleidingen.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS