Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Nieuw: Cursus Geo-informatie

23 november 2014

Vanaf februari 2015 verzorgt GO opleidingen 2 cursussen Geografische informatievoorziening (GEO-informatie). Actuele, betrouwbare en complete informatie is nodig om in te spelen op alle veranderingen, als een essentiële onderbouwing voor besluitvorming, planning en beleidsontwikkeling.

'Hoe wil Esther, de snelle mediagebruiker, haar informatie krijgen?

23 november 2014

De casus van deze Esther was 1 van de opdrachten, waar de deelnemers aan de workshop 'Klantenreis' tijdens het congres 'Daar staat een informatieprofessional voor!' op 18 november j.l. mee aan de slag gingen.

Bezoek GO opleidingen op 18/11 tijdens het KNVI / NVBA / SOD Jaarcongres

13 november 2014

Op 18 november a.s. vindt het congres voor de informatiedienstverlening 'Daar staat een informatieprofessional voor!' plaats in Nieuwegein. Dit jaar organiseren de 3 grote vakverenigingen in het informatiedomein KNVI, NVBA en SOD het congres in nauwe samenwerking.

 

´Ik ben een specialist geworden´

23 oktober 2014

Op 03 november start de GO Mediacoach opleiding weer. Gedurende 14 dagdelen gaat u aan de slag met mediawijsheid, nieuwe en sociale media, didactiek, informatievaardigheden, project en verandermanagement en marketing & communicatie. Uiteindelijk bent u in staat om succesvol de rol van mediacoach te in te vullen.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS