Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Informatiestructuren

5-daagse module waarin wordt ingegaan op de verschillende ontsluitings- en zoektechnieken.

Maak het vindbaar

5-daagse module waarin de deelnemers kennismaken met de belangrijkste theorie over de toegankelijkheidsleer en er vooral zelf mee aan de slag gaan.

SOD-I

De basisopleiding voor het vakgebied documentaire informatievoorziening, informatiebeheer en recordsmanagement!

De nieuwe gemeentelijke selectielijst

2-daagse cursus die je de inzichten en vaardigheden geeft om archieven te schonen aan de hand van de nieuwe Gemeentelijke Selectielijst.

GO opleidingen neemt portfolio SOD Next over

18 augustus 2016

GO opleidingen neemt vanaf september 2016 de opleidingsactiviteiten SOD-Opleidingen BV over. Eind juni heeft SOD-Opleidingen besloten om haar activiteiten te staken. Met de overeenkomst blijven de waardevolle opleidingen voor medewerkers in het vakgebied documentaire informatievoorziening bestaan.

 

Leergang Informatiemanagement

10-daagse leergang, die u in staat stelt de verbinding te maken tussen ICT, informatie en de gebruiker (organisatiedoelstellingen) en hierover te adviseren.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS