Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

Data Architectuur en Data Management

6-daagse cursus die u de kennis, inzichten en vaardigheden geeft om op gestructureerde wijze de data binnen uw organisatie optimaal in te zetten ter verbetering van de bedrijfsvoering.

Download onze nieuwe brochures!

03 augustus 2015

Er zijn weer 2 nieuwe thema-brochures verschenen bij GO opleidingen. De thema's die in deze brochures centraal staan zijn 'Auteursrecht & juridische aspecten' en 'Recordsmanagment, Div en Archieven'.

UKB getraind in MARC 21 en RDA

10 juli 2015

De afgelopen weken hebben tientallen medewerkers van de UKB cursussen gevolgd over MARC21 en RDA. UKB is samenwerkingsplatform van Koninklijke Bibliotheek en de universiteitsbibliotheken. Zij hebben een essentiële rol in de wetenschappelijke informatievoorziening.

 

Certificaten voor de Digi-Div'ers van de Gemeente Westland

10 juli 2015

 Gisteren, 09 juli, ontvingen de 6 Digi Div'ers hun welverdiende certificaat in het kader van de incompany maatwerktraject 'Professionalisering  van de Informatievoorziening'; een 21-daagse training bestaande uit de onderdelen 'Inleiding Informatiemanagement', 'Procesmanagement en  Informatievoorziening', 'Informatiebeleid', 'Kwaliteitszorg', 'Informa

Informatiespecialisten in Suriname ontvangen diploma

16 juni 2015

Op 10 juni j.l. ontvingen 11 medewerkers van bibliotheken en informatiecentra bij verschillende organisaties in Suriname hun welverdiende diploma 'Informatiespecialist' tijdens het grote informatiecongres in het Caribisch gebied Acuril 2015. De studenten volgenden in 5 blokken van telkens één week de opleiding op Hbo-niveau.

GO opleidingen aanwezig op Acuril 2015

10 juni 2015

Acuril,  de vereniging voor informatieprofessionals uit het Caribisch gebied, houdt haar jaarlijkse congres dit jaar van 07 t/m 11 juni in Paramaribo, Surinamen. GO opleidingen heeft dit jaar de eer om aanwezig te zijn op deze 5-daagse conferentie.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS