Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Governance, risicomanagement en compliance

3-daagse cursus waarin u leert uw organisatie door te lichten op governance, risico's en compliance, de issues te herkennen en te adviseren over mogelijke oplossingen.

Coördineren van vrijwilligers

Tweedaagse workshop waarin u leert efficiënt en doelgericht met vrijwilligers te werken

Datamanagement, Big Data, Business Intelligence

Elke organisatie wil zo veel mogelijk waarde halen uit de grote hoeveelheid data die intern en extern beschikbaar is. Vandaar dat de termen Big Data en Business Intelligence al een paar jaar terugkomen als hot topics in trendrapporten. Maar hoe zorg je nu voor optimaal gebruik van data. 

Meer opleidingen

Nieuwe Basisopleiding Bibliotheek

14 juli 2016

De veranderingen in de bibliotheekwereld hebben er voor gezorgd dat we komend jaar met een geheel herziene basisopleiding voor bibliotheekmedewerkers gaan starten. De nieuwe Basisopleiding Bibliotheken is een 10-daagse leergang, die zich richt op de basisvaardigheden voor de moderne bibliotheek.

Instore communicatie in bibliotheek en mediatheek

U leert de inrichting en presentatie van de bibliotheek / mediatheek kritisch te beoordelen in op de gewenste uitgangspunten en u kunt ideeën aandragen hoe deze te verbeteren.

Opleiding met praktisch resultaat (en dus ROI)

30 juni 2016

In februari 2015 startte de samenwerking tussen de gemeente Tilburg en GO opleidingen met een kick-off sessie. Dit was het begin van een 2-jarige samenwerking met als doel de medewerkers van het team Div de juiste competenties te geven op weg naar een digitale organisatie.

 

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS