Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

ICT ontwikkelingen

Krijg in 6 lesdagen inzicht in de voor de informatiedienstverlening belangrijke aspecten van ICT.

GO track 'Word een Informatieheld!' op jaarcongres KNVI, Ngi-NGN & SOD

21 september 2016

‘Do it Yourself!’ Dat is dit jaar het thema van het congres dat de vakverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD gezamenlijk organiseren op 10 november in het NBC Congrescentrum Nieuwegein.

Functioneel Applicatiebeheerder

3-daagse cursus waarin u de basis legt om aan de slag te gaan als Functioneel Applicatiebeheerder.

30 cursisten gestart met SOD-I

09 september 2016

Afgelopen week zijn 30 enthousiaste cursisten gestart met hun SOD-I opleiding. Op zowel cursuslocatie Utrecht als Zwolle was er een gemotiveerde groep Div-medewerkers aanwezig voor de opening van het studiejaar. Het is de 1ste keer dat GO opleidingen de bekende SOD-I opleiding uitvoert.

 

Informatiestructuren

5-daagse module waarin wordt ingegaan op de verschillende ontsluitings- en zoektechnieken.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS