Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn!

Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Nieuw: Workshop 'Lifehacks voor informatieprofessionals'

13 november 2015

Na een succesvol verlopen 'LifeHack Lab' op het congres 'Over de grens' organiseert GO opleidingen vanaf de december ook een workshop 'Lifehacks voor Informatieprofessionals'. De opzet blijft gelijk aan het LifeHack Lab; een korte introductie, een demonstratie en dan zelf aan de slag.

Lifehacks voor Informatieprofessionals

1-daagse workshop die u op praktische wijze kennis laat maken met 8 tools / apps die u helpen om eenvoudig uw werkzaamheden succesvol uit te voeren.

Klachtenregeling

Artikel 1: Definities

  1. GO opleidingen, gevestigd te Voorburg
  2. Klager: een deelnemer aan een opleiding of training of diens werkgever

Competentieontwikkeling voor de professionele Informatiespecialist

Deze 7-daagse cursus behandelt de belangrijkste generieke competenties voor Informatiespecialisten om werkzaamheden op professionele wijze uit te voeren.

Ontwerpen van ontologieën voor het semantische web

De 2-daagse training Ontwerpen van ontologieën voor het semantische web gaat uitgebreid in op de ontwerpstructuren van het semantische web en hun toepassingsmogelijkheden.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS