Nieuwsbrief GO SharePoint

01 oktober 2013

Heeft u het al gehoord, GO staat niet stil? GO opleidingen heeft al haar SharePoint trainingen aangepast en uitgebreid. Al onze SharePoint-trainingen beslaan nu de 2010 én 2013-toepassingen. We zijn ontzettend blij dat we u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn! Hieronder vindt u een overzicht van onze SharePoint-opleidingen. 

 

Eigen trainingsomgeving

Nieuwsbrief GO: Zoeken en vinden

12 september 2013

 

De juiste informatie vinden is soms een flinke uitdaging. En dan het liefst ook nog eens snel en effectief. Met de juiste zoektechnieken bespaart u zichzelf en uw collega’s een hoop onnodige tijd en frustratie. Met de search-trainingen van GO opleidingen zit u nooit verlegen. We kunnen ons aanbod onderverdelen in een aantal categorieën. Bepaal zelf welke opleiding het beste aansluit op uw wensen.

 


Auteursrecht voor informatiespecialisten (vervolg)

1-daagse cursus over de praktische toepassing van auteursrecht binnen de setting van bibliotheken, mediatheken en kenniscentra

Geactualiseerde SOD cursussen en opleidingen starten in september

19 mei 2017

Ook voor ons start in september weer een nieuw studiejaar. En dat doen we, traditiegetrouw, met geactualiseerde en vernieuwde opleidingen en cursussen. Afgelopen maanden hebben we, samen met onze docenten, gekeken naar de nieuwe ontwikkelingen en hoe deze in te passen in de opleidingsactiviteiten. Lees hieronder meer over ons aanbod:

 

SOD-I

De informatieprofessional & ICT

15 mei 2017

Sinds de komst van het eerste digitale document is ICT onlosmakelijk verbonden met het werk van de Informatieprofessional. De laatste jaren is de invloed van ICT alleen maar toegenomen. En dit stopt voorlopig nog niet.

 

Privacy, security en digitaal gegevensbeheer

29 maart 2017

Issues met informatiebeveiliging, privacy en cyberaanvallen zijn voortdurend in het nieuws en maken de kwetsbaarheid van onze moderne informatiemaatschappij dagelijks duidelijk.

 

Tegelijkertijd is de bedrijfsvoering van organisaties in steeds grotere mate afhankelijk van de complexe digitale informatievoorziening. Bewust of onbewust heeft ook u  te maken met persoonsgegevens en/of ‘Big Data’ toepassingen.

 

GO verzorgt opleidingsprogramma voor Nationaal Archief Suriname

28 maart 2017

In februari en maart verzorgde GO opleidingen een 14-daagse opleiding 'Preservation of documental cultural heritage in the digital age' voor het Nationaal Archief Suriname in Paramaribo. De opleiding, mede tot stand gekomen met steun van UNESCO, bestaat uit de onderdelen 'Recordsmanagement', 'Digitaliserin van erfgoed' en 'Content Curation'. 

 

Klantgerichte e-mails schrijven

2-delige praktische cursus die u leert doeltreffende, klantgerichte en duidelijke e-mail correspondentie te voeren.

Pagina's

Subscribe to GO opleidingen: school voor informatie RSS